Cautare

4424 de rezultate pentru "ministru aoararii" (2.97 secunde)
Inainte de face orice fel de comentariu, liberalul Cristea a subliniat ca nu se astepta ca un ministru liberal sa promoveze acte normative care amintesc mai mult de statele cu regim puternic centralizat.
Scrisoare deschisa adresata primului-ministru al Romaniei Domnule Prim-Ministru, Constatam cu ingrijorare ca in ultimele zile are loc in Romania o campanie agresiv concertata pentru sustinerea proiectului minier promovat de compania Gold Corporation la Rosia Montana (RMGC).
Primul ministru a declarat la Palatul Parlamentului ca nu are informatii potrivit carora i-ar fi inregistrate convorbirile telefonice, dar ca acest lucru este totusi foarte probabil.
„Mircea Geoana ar fi fost premier, daca as fi fost presedinte” Sceneta pusa in scena in fata presei i-a infatisat apoi pe cei doi lideri PSD in ipostaza de presedinte, respectiv prim-ministru al Romaniei.
"Am cerut inca de anul trecut intr-o sedinta de Birou Permanent al partidului convocarea unei sedinte speciale a Colegiului Director in care sa se faca o analiza foarte serioasa a activitatii fiecarui ministru din 2005, iar aceasta analiza sa se incheie cu un vot de incredere acordat fiecarui ministru.
Prefectul de Gorj, Stefan Popescu Bejat, a trimis ieri o adresa catre Corpul de Control al Primului Ministru, prin care a solicitat sa fie verificat modul in care energia electrica produsa de complexurile energetice Rovinari si Turceni este vanduta prin intermediul unor firme private.
El spune ca primul ministru liberal si-a dat cu de la sine putere "acces neingradit" la informatiile clasificate pentru a-l putea infrunta pe presedintele Traian Basescu. ... "Domnul prim-ministru are insa in aceasta dosariada si interese mult mai aproape de propria camasa.
Presedintele comisiei, Rodica Stanoiu, fost ministru al Justitiei in guvernarea PSD, i-a dat un sfat "prietenesc" succesoarei sale de a veni mai des in Parlament si de a nu intra intr-un "razboi" cu aceasta institutie.
Fostul prim-ministru este in prezent presedintele Fortei Democrate Romane, un partid de buzunar, dar cu pretentia de a recladi politica romaneasca.
In urma cu o zi, liberalul Bogdan Olteanu a declarat ca va demisiona din functia de ministru delegat pentru Relatia cu Parlamentul, pentru a candida la functia de presedinte al Camerei Deputatilor.
presedinte al Camerei Deputatilor, presedinte al Senatului, ministru de Interne, ministru al Informatiilor, Avocatul Poporului, presedintele Comisiilor juridice, de cercetari a abuzurilor, de control al SRI, posturi de prefecti si presedinti ai Consiliilor Judetene.
Defilarea era prezentata de generalul Milcescu, avansat chiar in ajun la acest grad si numit in locul lui Cuza ministru de razboi ( denumirea de hatman inceta a fi folosita ca semn al schimbarilor ce urmau sa aiba loc). ... Presedinte si ministru de interne era Vasile Sturdza, fostul caimacam.
Ministru al culturii in guvernul Ponta, intre 17 decembrie 2014 si 17 noiembrie 2015, si in guvernul Grindeanu, intre 4 ianuarie si 29 iunie 2017, Ionut Vulpescu a readus 2% din incasarile Loteriei Romane catre Administratia Fondului Cultural National. ... Fostul ministru al culturii explica:
Ministru al culturii in guvernul Ponta, intre 17 decembrie 2014 si 17 noiembrie 2015, si in guvernul Grindeanu, intre 4 ianuarie si 29 iunie 2017, Ionut Vulpescu a readus 2% din incasarile Loteriei Romane catre Administratia Fondului Cultural National. ... Fostul ministru al culturii explica:
Dupa ce seful statului a regretat public ca l-a desemnat in functia de prim-ministru, Calin Popescu-Tariceanu a replicat la fel de dur, afirmand ca trebuie sa dispui de o cultura politica pentru a intelege ca relatiile de simpatie nu conteaza in astfel de situatii.
Boc a declarat ca important este ca certurile sa fie lasate deoparte, "iar concentrarea tuturor, de la prim-ministru la ministri, sa fie pe proiectele de infrastructura, pentru ca oamenii asteapta proiecte realizate, nu dispute politice".
Incepand de ieri, liberalul Radu Stroe este noul ministru delegat pentru coordonarea Secretariatului General al Guvernului, in timp ce Mihai Voicu a fost numit oficial ministru delegat pentru relatia cu Parlamentul.
Ionel Valentin Vlad, Presedinte al Academiei Romane, Excelenta Sa Bogdan Lucian Aurescu, Ministru al Afacerilor Externe, Domnul Sorin Mihai Campeanu, Ministru al Educatiei si Cercetarii Stiintifice, Doamna Gabriela Szabo, Ministru a Tineretului si Sportului, Domnul Raed Arafat, Secretar de Stat in cadrul Ministerului Afacerilor Interne si Doamna Diana Voicu, Secretar de Stat in cadrul Ministerului pentru Societatea Informationala.
Practic, este cel mai prost scor electoral inregistrat vreodata de primul ministru liberal. ... Pana si "Prostanacul" Geoana a adunat 6%, doar Mona Musca acumuland mai putin decat Tariceanu, doar 3% din subiecti vazand-o pe fostul ministru al Culturii pe postul de prim ministru.
Din acest punct de vedere, valorificarea resurselor de huila este si va ramane pentru Guvernul Romaniei si Primul ministru Victor Ponta un element de interes strategic, in contextul in care aceasta resursa minerala poate contribui in mod cert la acoperirea cererii de energie electrica in proportie de cel putin 10%.
google-analytics.com